Bekijk overzicht

Zo boek je spotgoedkoop een luxe villa in Nederland

27-10-2022
Zo boek je spotgoedkoop een luxe villa in Nederland

Heb jij interesse in het boeken van een vakantiehuis Nederland? We got you! We helpen je graag verder met het uitkiezen van de beste villa (of gewoon vakantiehuisje) in Nederland. Naast de prijs zijn er nog wel een paar andere dingen waar je aan moet denken, bijvoorbeeld de villa zelf. Hoe groot moet hij zijn? Welke faciliteiten wil je hebben? Ook de omgeving is belangrijk. Wil je je vakantie vooral in en rondom je villa vieren of gebruik je het vooral als thuisbasis om leuke dingen te doen in de buurt? Allebei de opties zijn goed. Hier zijn 3 tips die we je geven voor het maken van de beste voordelige keuze voor jouw villa, ook voor je last-minute vakantiehuis!

1. Bekijk de villa die het beste bij je past (en bespaar zo geld)
Als eerste is het belangrijk dat je weet wat je precies wilt. Met hoeveel mensen kom je? Wat verwacht je van de villa? Als je tijdens je vakantie veel buitenshuis zal zijn hoef je misschien niet de allergrootste villa uit te kiezen, maar verwacht je veel tijd in en rondom de villa te besteden raden we aan er een te kiezen die veel comfort biedt zodat je echt kunt genieten van je vakantie. Bekijk de faciliteiten van de villa’s. Misschien heb je er een gevonden met meerdere badkamers maar hoef je er eigenlijk maar een. Bekijk dan vergelijkbare villa’s met minder badkamers, die zullen al gauw goedkoper zijn. Zo kun je makkelijk geld besparen!

2. Kies de juiste aanbieder
Zowel voor je portemonnee als je comfort is het aan te raden een villa-aanbieder te kiezen die zich specialiseert in villa’s en ze niet naast 100 andere soorten vakanties aanbiedt. Zo weet je zeker dat ze je goed kunnen helpen met jouw specifieke wensen en loop je minder snel tegen problemen aan. Het aanbod zal ook groter zijn waardoor je jouw perfecte villa of vakantiehuis snel kan vinden. Villaspot.nl biedt meer dan 130.000 woningen aan in 37 landen dus de kans dat jouw perfecte vakantiehuis er tussen zit is zeker!

3. Bekijk ook onze buurlanden
Ook al dacht je misschien specifiek aan het huren van een villa in ons eigen land, het kan lonen om ook in onze buurlanden te kijken. België en Duitsland zijn mooie landen waar vakantiehuizen al snel goedkoper zijn dan in Nederland. Ook zijn er mooie gebieden die echt niet zo ver van de grens liggen. Kies bijvoorbeeld een vakantiehuis Ardennen, een populaire optie en dat is zeker te begrijpen! Een mooi natuurgebied wat echt anders is dan Nederland maar toch makkelijk te bereiken met de auto.

Ook interessant