Bekijk overzicht

Wooninfluencers.nl: Wooninspiratie op zijn best

02-02-2023

Op Huizenzoeker ben je op zoek naar een nieuw huis. Op deze zoektocht geven wij je zoveel mogelijk onafhankelijk informatie. Zoals de ontwikkeling van huizenprijzen van elke gemeente in Nederland. Maar ook informatie over wat voor type mensen in de straat wonen, wat ze verdienen en hoe ver het huis van bijvoorbeeld scholen staat. Daarnaast tonen we uitgebreide woninginformatie zoals woningwaarde en referentiepanden. En heb je dan je droomhuis gevonden dan wil je natuurlijk geïnspireerd worden om je woning mooi in te richten en wil je de nieuwste woontrends weten.

Nu zijn er al veel wooninspiratie websites, echter kwamen wij een heel nieuw concept tegen. Namelijk: Wooninfluencers.nl. Deze website benadert de wereld van wooninspiratie met een frisse blik…en daar houden wij van.

Wooninspiratie van heel veel wooninfluencers met passie

De redactie bestaat niet uit 1 blogger of uit een vaste redactie, maar uit wooninfluencers die allemaal eigen kennis hebben van allerlei uiteenlopende zaken rondom wonen. Zij delen met passie hun expertise, verzamelen over het hele internet interessante pins en posts. Jij hoeft dus niet meer alle social media kanalen af om de laatste woontrends en beste tips te vinden.

Op Wooninfluencers.nl vind je niet alleen bekende influencers maar ook upcoming wooninfluencers. Zo krijg je een mooie mix voorgeschoteld en mis je niet dat pareltje dat perfect aansluit bij jouw smaak.

Verrassende woonblogs

Natuurlijk kan je gericht zoeken naar een onderwerp, maar laat je vooral ook verrassen en inspireren. Wat dacht je van onderwerpen als:

  • De bonte kleuren en deco’s live vanuit Curaçao?
  • Voor de kattenliefhebbers onder ons: Tips over comfortabel samenwonen met je kat? Of Catfluencer: Home is where the cat is…
  • Kunst? Die hangen we in de badkamer of in de keuken!
  • De must haves voor een stoere meidenkamer
  • De leukste innovaties in de badkamer van dit moment: Sproos
  • More than… a Room – Marvel thema kamer

Natuurlijk wordt er ook aandacht gegeven aan onderwerpen zoals verbouwen, bijzonder wonen of verduurzamen, wat dacht je van een energie schutting…? Of waar koop je de mooiste tweedehands spullen voor je woning?

De website is begin 2023 online gegaan en heeft nu al een uitgebreide redactie van wooninfluencers die enthousiast meeschrijven! Het is dus blijkbaar een groot succes en waar we allemaal een beetje behoefte aan hadden: échte content met échte passie.

Wooninfluencers prominent op Huislijn.nl

Iedereen met een passie voor schrijven, inspireren en wonen kan zich aansluiten en wooninfluencer worden. Er zijn dan ook hele goede redenen om dit te doen. En dan maakt het niet uit als al een tijdje bezig bent of net bent begonnen.

In ruil voor blogs promoot Wooninfluencers.nl jouw blog elke keer weer op Huislijn.nl waar deze maar liefst 3 dagen op de homepage kan shinen, met foto en profielfoto én 12 dagen op de detailpagina van alle woningen op Huislijn.nl. Ze geven de wooninfluencer dus een groter bereik zodat deze kan werken aan hun online profiel. Met meer dan 800.000 bezoekers per maand met interesse in wonen, is dit een mooie kans voor influencers om te groeien.

Wooninfluencers Silvia en Gerdie

Een van de aangesloten wooninfluencers, Silvia van Label-18: "Wat een positieve en enthousiaste mensen zitten er achter het bedrijf de wooninfluencers. Ik voelde gelijk een duidelijke JA toen ik met ze in contact kwam. Zij geven mij het gevoel onderdeel te zijn van hun team en geven duidelijke tips en tricks. Heel veel positieve energie!"

Gerdie van NO34.nl, zegt het volgende: "Ik ben heel lang aan het twijfelen geweest of ik van mijn passie mijn beroep kon maken. Ik werd benaderd door Wooninfluencers en ben gelijk begonnen met het schrijven van blogs. Ik had na mijn eerste artikel direct 2 keer zoveel bezoek op mijn eigen blog. Ook ontvang ik betaalde schrijfopdrachten via de website, waardoor ik nu ingeschreven sta bij de KvK en de stap naar mijn eigen bedrijf heb genomen."

Heb je wooninspiratie nodig? Neem dan snel een kijkje op dit leuke nieuwe platform. En… volg ze ook op Instagram.

Doe ook mee!

Ben jij een blogger of ken je iemand, meedoen is gratis en kan via: wooninfluencers.nl/inspireer-mee.

Ook interessant