Bekijk overzicht

Dit zijn de interieur stijlen met de meest luxe keukens en badkamers van 2022

01-09-2022

Dit zijn de interieur stijlen met de meeste luxe keukens en badkamers van 2022

Of je nu op zoek bent naar een open keuken en woonkamer om te entertainen of een gezellige ruimte om te ontspannen met het gezin, het juiste huis kan het allemaal bieden. Er zijn veel soorten woningen die niet alleen ruimte bieden aan familie en gasten, maar ook aan mooie keukens en een exclusieve badkamer. 

Mid Century modern

Bij een modern design uit de mid century draait alles om strakke lijnen en een eenvoudig, functioneel ontwerp. Het gaat ook om het buiten naar binnen halen. Het interieur van een exclusieve keukenuit de mid century is vaak ontworpen om eruit te zien alsof het deel uitmaakt van een weelderige, uitgestrekte buitenruimte. Mid century keukens maken gebruik van grote ramen of glazen deuren die kunnen worden geopend om natuurlijk licht en frisse lucht binnen te laten. Als het gaat om werkbladen zijn graniet of marmer populaire keuzes. Het is omdat ze het gepolijste uiterlijk nabootsen van straatstenen die normaal buiten te vinden zijn. Er wordt ook veel nadruk gelegd op open plattegronden voor het kookgedeelte.

Mediterraan

Als je een luxe keuken en badkamer wilt, is Mediterraan de juiste keuze. De mediterrane stijl heeft grote ramen en glazen deuren, die veel natuurlijk licht binnenlaten. Het heeft ook een open plattegrond die ideaal is voor zowel ruime als kleinere kamers. Andere opvallende kenmerken zijn stucwerk of stenen buitenkanten, houten vloeren, tegelvloeren en verschillende kamerafmetingen. Je kunt ook traditionele keukens in deze ontwerpstijl vinden met kasten met verhoogde panelen of gewelfde bladen en granieten werkbladen. Het heeft ook inbouwverlichting en backsplashes gemaakt van marmer of travertin tegels.

Cape Cod

De Cape Cod stijl is een ideale keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een rustig, ruim huis met veel natuurlijk licht. Het ontwerp heeft grote ramen die veel zonlicht naar binnen laten. Deze huizen zijn vaak gebouwd van witte dakspanen en hebben blauwe randen rond de ramen en deuren. Deze huizen zijn ook vaak groot, met meerdere slaapkamers en badkamers door het hele huis.

 

Hedendaags

Moderne keukens en badkamers zijn strak, minimalistisch en staan ​​vaak open voor de rest van het huis. Ze zijn meestal gemaakt van roestvrij staal of andere gemakkelijk te reinigen materialen zoals glas of porselein. Je zult merken dat er geen kasten zijn in een moderne keuken; in plaats daarvan wordt alles opgeborgen op planken of wandrekken achter een bar of eettafel. De badkamer zal ook veel natuurlijk licht hebben omdat deze geen ramen heeft en heel weinig opbergruimte voor dingen.

Ook interessant